h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Bugün saat 01.15 sıralarında Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım.”

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Bugün saat 01.15 sıralarında Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım.”

Mersin-Antalya D-400 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü devrildi, 9 kişi hayatını kaybetti ve 30 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hız ve dikkatsizlik nedeniyle yaşanan kazaların önüne geçilmesi için sürücülere trafik kurallarına uymaları çağrısında bulundu. Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre, Mersin-Antalya D-400 karayolu Aydıncık ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi ise yaralandı. Olay saat 01.15 sıralarında gerçekleşti. İçişleri Bakanı, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Ayrıca, sürücülere trafik kurallarına uyum çağrısı yaparak, aşırı hız ve dikkatsizliğin büyük acılara sebep olabileceğini vurguladı. Bu nedenle, trafik kurallarına tam anlamıyla riayet etmenin önemine dikkat çekti.

KYK, Giresun’daki bir öğrenci yurdunda meydana gelen “asansör düştü” iddiasına ilişkin açıklama yaptı

Sıradaki haber:

KYK, Giresun’daki bir öğrenci yurdunda meydana gelen “asansör düştü” iddiasına ilişkin açıklama yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.