h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hurdalıkta başlayan yangın hızlı müdahale sayesinde kontrol altına alındı

Hurdalıkta başlayan yangın hızlı müdahale sayesinde kontrol altına alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir hurdalıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Şeker Mahallesi'ndeki hurdalıkta meydana gelen yangına polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin çabaları sonucu kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir hurdalıkta meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir felakete dönüşmeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Şeker Mahallesi Tersane Sokak’ta yer alan hurdalıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri, etrafında güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de hızla yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ekipler, kuyuya düşen koyunu başarıyla kurtardı

Sıradaki haber:

Ekipler, kuyuya düşen koyunu başarıyla kurtardı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.