h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hatay’da aranan 4 şüpheli çeşitli suçlardan dolayı gözaltına alındı ve tutuklandı.

Hatay’da aranan 4 şüpheli çeşitli suçlardan dolayı gözaltına alındı ve tutuklandı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, aranan 4 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliler arasında yer ve imkan sağlama suçundan hapis cezası bulunan M.Ü., hırsızlık suçundan cezası bulunan H.S., kadına karşı basit yaralama suçundan cezası bulunan B.B. ve ailenin korunması kanununa muhalefet suçundan cezası bulunan Y.A. bulunuyor. Tutuklanan şüpheliler adli mercilere sevk edildi. Ayrıca Kuzuculu Mahallesi'nde yapılan operasyonda, F.Y. ve A.İ.'ye ait özel reçeteye tabi haplar ve esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hatay’da çeşitli suçlardan aranan ve polis tarafından yakalanan 4 şüpheli tutuklandı. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki asayişin korunması ve huzurun sağlanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda; kumar oynamak için yer ve fırsat sağlama suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan M.Ü., bir binada bulunan eşyalara yönelik hırsızlık suçundan aranan H.S. üzerinde 1 yıl 6 ay hapis cezasıyla, kadına karşı basit yaralama suçundan aranan B.B. üzerinde 9 ay hapis cezasıyla ve ailenin korunması kanuna muhalefet suçundan aranan Y.A. üzerinde 3 gün hapis cezasıyla yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Aynı zamanda 16 Ocak tarihinde Kuzuculu Mahallesi’nde F.Y. ve A.İ. isimli şahıslardan 53 adet özel reçeteye tabi hap ve 5 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüphelilere 191. madde kapsamında yasal işlem yapıldı.

Yangın, Hatay’da araç içerisinde meydana geldi ve itfaiye ekipleri tarafından hızlıca söndürüldü.

Sıradaki haber:

Yangın, Hatay’da araç içerisinde meydana geldi ve itfaiye ekipleri tarafından hızlıca söndürüldü.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.