h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Halkın Sevgilisi Bedih’in mezarı başında yapılan dualarla anıldı

Halkın Sevgilisi Bedih’in mezarı başında yapılan dualarla anıldı

Şanlıurfa'da, ünlü gazelhan Kazancı Bedih'in 20. ölüm yıl dönümü, ailesi ve sevenleri tarafından kabri başında dualarla anıldı. Bedih ve eşi, 2004 yılında evlerinde meydana gelen karbonmonoksit gazı sızıntısı sonucu hayatını kaybetmişti. Anma etkinliğine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Kazancı Bedih'in oğlu Naci Yoluk ve sevenleri katıldı. Yoluk, düzenlenen etkinlik için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve katılımcılara teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın ünlü gazelhanlarından olan Kazancı Bedih, vefatının 20. yıldönümünde kabri başında anıldı.

Şanlıurfa’nın tanınmış sıra gecesi sanatçılarından biri olan Kazancı Bedih, Şanlıurfa’da bulunan mezarı başında düzenlenen anma programıyla ölümünün 20. yılında dualarla anıldı.

Kabri, Bediüzzaman Aile Mezarlığı’nda bulunan gazelhanın anma programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Kazancı Bedih’in oğlu Naci Yoluk ve sevenleri katıldı. Naci Yoluk, babasının mezarı başında gerçekleştirilen anma etkinliği için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Kazancı Bedih ve eşi Fatma Yoluk, 19 Ocak 2004 tarihinde evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazı sonucu hayatını kaybetmişti.

Ünlü sanatçı Kazancı Bedih dualarla kabri başında anıldı

Sıradaki haber:

Ünlü sanatçı Kazancı Bedih dualarla kabri başında anıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.