h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hakkari Valisi Çelik: “Güven ve huzur Hakkari’de sağlanmış durumda”

Hakkari Valisi Çelik: “Güven ve huzur Hakkari’de sağlanmış durumda”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Mergabütan Kayak Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kayak severler, merkezin Hakkari için en iyi yerlerden biri olduğunu belirtti. Vali Çelik ise Hakkari'nin güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu vurguladı. Ayrıca Hakkari'nin doğa sporları için ideal bir şehir olduğunu söyledi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari’nin birçok alanda insanların günlük yaşamı, sosyal ilişkileri ve ekonomik durumu açısından iyileştiğini belirtti. Vali Çelik, kent merkezinden 12 kilometre uzaklıkta bulunan 2 bin 800 rakımlı Mergabütan Kayak Merkezi’nde kayak severlerle bir araya geldi. Vatandaşlar, Mergabütan Kayak Merkezi’nin özellikle kış aylarında Hakkari’de keyifli vakit geçirebilecekleri en iyi yerlerden biri olduğunu ifade ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Vali Çelik ise kayak sporuyla ilgilenen insanların kar kalitesiyle birinci dereceden keyif alacakları bir ortamın bulunduğunu söyledi. Hakkari’nin birçok alanda insanların günlük yaşamı, sosyal ilişkileri ve ekonomik durumu açısından iyileştiği, herhangi bir sıkıntının olmadığı, belki de Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Vali Çelik, adli suçlar açısından da Türkiye’nin en güvenli ve huzurlu şehirlerinden biri olduğunu sözlerine ekledi. Vali Çelik, doğa ve macera severleri, adrenalin tutkunlarını Hakkari’ye davet ederek, Hakkari’nin dağcılık, trekking ve doğa sporları gibi birçok aktivite için muhteşem imkanlara sahip olduğunu ve güvenli bir ortam sunmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Türk sporcuların başarılarına Muhammed Bozdağ da eklendi

Sıradaki haber:

Türk sporcuların başarılarına Muhammed Bozdağ da eklendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.