h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Haber başlığı: Hafif ticari araç alev topuna dönüştü!

Haber başlığı: Hafif ticari araç alev topuna dönüştü!

Serdivan, Sakarya'da bir hafif ticari araçta motor bölümünde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın, Beşköprü Mahallesi'nde, 32 Evler Caddesi üzerinde meydana geldi. Fiat marka aracın motoru alev alev yanarken, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının nedeni araştırılıyor ve araçta maddi hasar meydana geldi.

Serdivan ilçesinde bir hafif ticari aracın motör kısmında çıkan yangın büyük bir paniğe yol açtı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın söndürüldü ve ciddi bir facia önlenmiş oldu. Olay, Beşköprü Mahallesi’nde, 32 Evler Caddesi üzerinde meydana geldi. Fiat marka hafif ticari araç, seyir halindeyken aniden motor kısmında bir yangın meydana getirdi. Hemen haber verilmesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın, aracın motor kısmında maddi hasara yol açarken olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Bu korkutucu olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bildirildi. Hafif ticari araç sürücüsü ise olayı şoka girerek yaşadığı paniği henüz üzerinden atabilmiş değil. Yangının neden çıktığı ise henüz açıklanmış değil. Bu tür araç yangınlarının yaşanmaması için sürücülerin periyodik olarak araç bakımlarını yaptırmaları büyük önem taşıyor.

Saldırıya uğrayan kişi, sokakta silahla vuruldu ve durumu kritik

Sıradaki haber:

Saldırıya uğrayan kişi, sokakta silahla vuruldu ve durumu kritik

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.