h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Güvenlik kamerası mezarlık duvarının çökme anını görüntüledi

Güvenlik kamerası mezarlık duvarının çökme anını görüntüledi

Hatay'ın Belen ilçesinde aşırı yağışlar sonucu mezarlık duvarı çöktü. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlarda mezarlıkta kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi. Çöken duvarın ardından Belen Belediyesi ekipleri, molozları temizleyerek çalışma yaptı. Yağışların hayatı olumsuz etkilediği Hatay'da bu durum, güvenlik kameraları aracılığıyla görüntülendi.

Hatay’da aşırı yağışlar nedeniyle mezarlık duvarı çöktüğü an güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Belen ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan bu olay, yağışlı hava koşullarının hayatı nasıl olumsuz etkilediğinin bir göstergesi oldu. Şans eseri kimse bulunmadığı için, ciddi bir facianın önüne geçildi. Belen Belediyesi ekipleri, çöken duvarın ardından kalan enkazları temizlemek için çalışmalar yaptı. Yaşanan bu olay, insanların dikkatini çekmeli ve arama motorlarında daha fazla tıklama almalıdır.

Sadık dostunun mezarını hiç terk etmeyen adamın hikayesi

Sıradaki haber:

Sadık dostunun mezarını hiç terk etmeyen adamın hikayesi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.