h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Güney Afrika’da yangın felaketi: 2 kişi hayatını kaybetti

Güney Afrika’da yangın felaketi: 2 kişi hayatını kaybetti

Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde meydana gelen bir yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Johannesburg Acil Durum Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, yaralanan 4 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi. Henüz kaç kişinin mahsur kaldığı bilinmezken, söndürme çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl da benzer bir olayda evsizlerin bulunduğu bir binada çıkan yangında 73 kişi hayatını kaybetmişti. Olayın ardından nedenini araştırmak için bir soruşturma başlatılacak.

Güney Afrika’da 2 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde meydana gelen bir yangında, 2 katlı bir binada çıkan yangın sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Bu ülkede sık sık yaşanan yangın olaylarına bir yenisi daha eklendi. Johannesburg’daki 2 katlı bir binada çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi de yaralandı. Johannesburg Acil Durum Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, yaralanan 4 kişinin çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi. Maalesef binada mahsur kalan kişi sayısı hakkında net bir bilgi bulunmuyor ve söndürme çalışmaları halen devam ediyor. İtfaiye ekipleri, erken saatlerde başlayan yangını kontrol altına almak için mücadelesine devam ediyor.

Olayın ardından, yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatılacağı belirtildi. Johannesburg’da sık sık yangınlarla karşılaşılırken, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında evsizlerin barındığı 5 katlı bir binada çıkan yangında 73 kişi hayatını kaybetmiş ve 52 kişi yaralanmıştı. Güvenlik birimleri, son olayın nedenine ilişkin ayrıntılı bir soruşturma başlatacak.

Bu üzücü olaylar, bölgedeki yangın güvenliği konusunda daha fazla önlem alınmasını gerektiren bir uyarı niteliğindedir.

Alkollü sürücü, otomobilini park halindeki araçlara çarptı – Şaşırtıcı görüntüler ortaya çıktı!

Sıradaki haber:

Alkollü sürücü, otomobilini park halindeki araçlara çarptı – Şaşırtıcı görüntüler ortaya çıktı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.