h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Görüntüler kaydedildi! Araç tarlaya böyle savruldu

Görüntüler kaydedildi! Araç tarlaya böyle savruldu

Bursa'nın İznik ilçesinde, hızını ayarlayamayan bir otomobilin virajı alamayıp tarlaya uçması sonucu 2 kişi yaralandı. Yağmur nedeniyle yerlerin kaygan olması, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine sebep oldu. Kaza, başka bir aracın kamerasına an be an yansıdı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’da heyelan sebebiyle otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı

Bursa’nın İznik ilçesinde, yağmurun neden olduğu kaygan zemin sebebiyle bir otomobil virajı alamayarak tarlaya uçtu. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Yenişehir ilçesi’nden İznik istikametine seyir halinde olan 46 DH 989 plakalı otomobilin viraja yaklaştığı sırada meydana geldi. Sürücü, yağışlı hava ve kaygan zemin nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek tarlaya uçtu. Araç ters dönerken, sürücü ve yanındaki kişi yaralanmadan kurtuldu. Olay, arkadan gelen başka bir araçtaki kameralara da yansıdı.

Yaralılar, İznik Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Maden işçisinin ölümüyle ilgili cinayet davasında sanıklar yeniden yargılanacak!

Sıradaki haber:

Maden işçisinin ölümüyle ilgili cinayet davasında sanıklar yeniden yargılanacak!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.