h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Görsel Uzmanı Olarak Yetiştiler: Ürün Fotoğrafçılığına Dair Yeni Bir Başarı Hikayesi

Görsel Uzmanı Olarak Yetiştiler: Ürün Fotoğrafçılığına Dair Yeni Bir Başarı Hikayesi

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından düzenlenen Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi, gençlerin ürün fotoğrafçılığının inceliklerini öğrendiği bir etkinlik oldu. Atölye çalışmasında aydınlatma, kamera açısı, odak, arka plan ve alan derinliği gibi konular ele alındı. Gençler, uzmanlardan bilgi alarak merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından düzenlenen “Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi” ile genç katılımcılar, ürün fotoğrafçılığının inceliklerini öğrendi. Bu etkinlikler, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nin gençlerin kişisel gelişimine destek olduğunu gösteriyor.
Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Fujifilm iş birliğinde gerçekleştirilen Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi, büyük ilgi gördü. Ozan Satıoğlu ve Onur Aydemir’in eğitim verdiği atölye çalışmasında, aydınlatma, kamera açısı, odak, arka plan ve alan derinliği gibi konular ele alındı. Katılımcı gençler, ürün fotoğrafçılığıyla ilgili tüm detayları öğrenirken, aynı zamanda uzmanlara merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladılar.

Kilis Emniyeti, zehir tacirlerine karşı mücadelesinde etkili bir hamlede bulundu.

Sıradaki haber:

Kilis Emniyeti, zehir tacirlerine karşı mücadelesinde etkili bir hamlede bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.