h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gölcük’te meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı

Gölcük’te meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı

Gölcük ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kazanın gerçekleştiği tespit edilen adreste sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastanelere sevk edildi. Ne yazık ki, polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında iki motosiklet çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, Karaköprü Mahallesi Sultan Caddesi’nde saat 21.00 sıralarında gerçekleşti. Kazanın detaylarına göre, plakası henüz belirlenemeyen M.İ.A. tarafından kullanılan bir motosiklet ile M.K. tarafından kullanılan 41 ASD 790 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucunda yola savrulan motosiklet sürücüleri olan M.İ.A. ile M.K. yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla yaralılara müdahale edilirken, olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı ve ardından ambulanslarla Gölcük Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye sevk edildiler.

Yaralılardan M.K.’nın sağlık durumu ise ciddiyetini koruyamadı ve tüm müdahalelere rağmen Gölcük Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Polis, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Beykoz’da gecekondu yangını korku dolu anlar yaşattı

Sıradaki haber:

Beykoz’da gecekondu yangını korku dolu anlar yaşattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.