h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Geri hareket yapan kamyon kadına çarptı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında kamyon, geri manevra yaparken bir kadına çarptı. Kazada yaralanan kadın, hemen hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Orhangazi’de Geri Manevra Yapan Kamyonun Çarptığı Kadın Yaralandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, büyük bir üzüntüye neden oldu. Yalova-Bursa karayolu yan yolda gerçekleşen kaza, saat 14.30 sıralarında yaşandı. Olayda geri manevra yapan Y.E.A. tarafından kullanılan 16 ZA 200 plakalı kamyon, Naciye S.’ye çarparak ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu.

Kamyonun altında kalan Naciye S., hemen çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi ve sağlık ekipleri acil bir şekilde haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın, hemen Orhangazi Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazayı gerçekleştiren sürücü olan Y.E.A., polis ekipleri tarafından hemen gözaltına alındı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılıyor. Bu üzücü olay, Orhangazi halkının büyük bir endişe içerisinde olmasına neden oldu.

Belçika’da kar yağışı etkili oldu: Havayolu seferleri durduruldu

Sıradaki haber:

Belçika’da kar yağışı etkili oldu: Havayolu seferleri durduruldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.