h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Genç kızlar arasındaki çatışma sonucu bir kişi yaralandı.

Genç kızlar arasındaki çatışma sonucu bir kişi yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde iki genç kız arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Olay, İçerişehir Mahallesi göl sahili yakınlarında meydana geldi. Bıçakla yaralanan genç kız, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi nedeniyle Konya'daki bir hastaneye sevk edildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen olayda, iki genç kız arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda bir kişi ağır yaralandı. Olay, İçerişehir Mahallesi göl sahili yakınlarında akşam saatlerinde gerçekleşti. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, bıçakla yaralanan bir genç kızla karşılaştı. Yaralı olan 22 yaşındaki Çağla S., ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak hayati tehlikesinin olduğu tespit edildiğinden dolayı Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri, bıçakladıktan sonra kaçan kişinin de bir genç kız olduğunu belirledi ve şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Kurtalan ilçesindeki bir evde genç bir şahıs hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Kurtalan ilçesindeki bir evde genç bir şahıs hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.