h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gelibolu’da Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği’nden trafik denetimi başlıyor!

Gelibolu’da Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği’nden trafik denetimi başlıyor!

Gelibolu'da trafik denetimleri sırasında hız limitlerine uymayan ve emniyet kurallarını ihlal eden sürücüler tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Denetimlerde toplamda 140 araç kontrol edilirken, 35 araca ceza verildi. Özellikle meskun mahallelerde yapılan hız denetimleriyle aşırı hızdan kaynaklanabilecek kazalar önlenmeye çalışıldı. Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği yetkilileri sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini istedi. Denetimlerin devam edeceği ve benzeri uygulamaların düzenli aralıklarla gerçekleştirileceği bildirildi.

Gelibolu’da Trafik Denetimlerinde Trafik Kurallarına Uymayanlara Cezai İşlem Uygulandı

Gelibolu ilçesinde, Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından, gerçekleştirilen havadan ve karadan denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulandı.

Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, D550-03 devlet karayolunun 86 kilometrelik güzergahında düzenledikleri denetimlerle, trafik düzenini ve sürücülerin güvenliğini sağlamak için önemli adımlar attı. Denetimler kapsamında araçlarda hız, kırmızı ışık ve emniyet kemeri kontrolleri yapıldı.

Ekipler, farklı bölgelerde gerçekleştirilen denetimlerde özellikle hız limitlerine uymayan ve trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit ederek gerekli cezaları uyguladı. Denetimler sırasında eksiklikleri bulunan birçok araç ve sürücüye, karayolu trafik kanununun çeşitli maddelerine göre cezai işlem uygulandı.

Toplamda 140 aracın kontrol edildiği denetimlerde, 35 araca cezai işlem uygulandı. Özellikle meskun mahallelerde gerçekleştirilen hız denetimleri, aşırı hızdan kaynaklanabilecek kazaların önüne geçilmesini amaçladı. Böylelikle, sürücülerin ve yayaların güvenliği için alınan tedbirlerle trafik güvenliği öncelikli hale getirildi.

Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği yetkilileri, yaptıkları denetimlerle ilgili olarak sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini istedi. Ayrıca, denetimlerin devam edeceği ve benzeri uygulamaların düzenli aralıklarla yapılacağı belirtildi.

Fethiye’de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu, ailesi rahat bir nefes aldı

Sıradaki haber:

Fethiye’de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu, ailesi rahat bir nefes aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.