h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gediz Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

Gediz Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

Kütahya'nın Gediz ilçesinde belediye ekipleri, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını beslemek ve onların bakımını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçedeki farklı noktalara yerleştirilen mama ve su kaplarının yanı sıra, kısırlaştırma, aşılama, küpeleme ve kayıt altına alma gibi işlemler de düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Ekipler, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmalarını engellemek için düzenli olarak besleme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde belediye ekipleri, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına yardım eli uzatmaya devam ediyor.
Gediz’deki soğuk ve yağışlı havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için, belediye ekipleri tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde mama bırakılan beslenme alanları bulunuyor.
Başkan Muharrem Akçadurak, hayvanların dost olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Hayvanların haklarına saygı göstermek, küçük dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve aç kalmalarını engellemek için bu soğuk günlerde mama takviyelerimizi hızlandırdık. Sahipsiz sokak hayvanlarının açlık ve susuzluk çekmemeleri için ilçemizin çeşitli bölgelerine yemlikler ve sulama kapları yerleştirdik. Ayrıca sevimli dostlarımızı kısırlaştırma, aşılama, küpeleme ve kayıt altına alma gibi işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Belirli aralıklarla sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceğiz.”
Gediz Belediyesi, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için örnek bir çalışma yürütüyor.

Mersin’de trafik kurallarını ihlal eden bin 421 sürücüye para cezası kesildi

Sıradaki haber:

Mersin’de trafik kurallarını ihlal eden bin 421 sürücüye para cezası kesildi