h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gediz Belediyesi, psikolojik destek hizmetlerini yaygınlaştırarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor

Gediz Belediyesi, psikolojik destek hizmetlerini yaygınlaştırarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor

Gediz Belediyesi, toplumsal ruh sağlığını ön planda tutarak ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor. Belediye bünyesinde görevli psikolog tarafından son 1 yıl içinde 900 vatandaş psikolojik destek almıştır. Ayrıca psikolog, topluma seminerler ve konferanslar da vermektedir. Vatandaşlar, randevu alarak bireysel danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı, psikolojik testler, okul ve öğrenci danışmanlığı gibi hizmetlerden yararlanabilirler. Gediz Belediyesi, her alanda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve yanlarında olmak için çaba sarf etmektedir.

Gediz ilçesindeki Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediyesi’nin psikolojik danışmanlık hizmetiyle toplumsal ruh sağlığını ön plana çıkardıklarını ve daha fazla bireye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Belediye, sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği uygulamalarla ihtiyaç sahibi herkesin yanında yer alırken, bünyesinde bulunan psikolog aracılığıyla ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Bildirildiğine göre, Gediz Belediyesi’nde görevli psikolog tarafından son bir yıl içinde 900 vatandaşa ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmiş. Psikolog Emine Aras, belediye bünyesindeki danışmanlık hizmetinin yanı sıra topluma yönelik seminerler ve belirli gruplara konferanslar düzenliyor. Başkan Akçadurak, vatandaşların randevu alarak danışmanlık hizmetinden faydalanabileceklerini belirterek, bireysel danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı, psikolojik testler, okul ve öğrenci danışmanlığı gibi hizmetlerden yararlanabileceklerini söyledi. Başkan, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak için her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Gediz Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

Sıradaki haber:

Gediz Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Unutmadı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.