h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gece boyunca karanlığı aydınlatan alevler, terk edilmiş bir evden yükseldi

Gece boyunca karanlığı aydınlatan alevler, terk edilmiş bir evden yükseldi

Denizli'de kullanılmayan bir binada çıkan yangın, gece saatlerinde paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının nedeninin elektrik kontağından kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor. Söz konusu yangında can kaybı yaşanmazken, bina kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de Terk Edilmiş Eski Bir Binada Çıkan Yangın Korkuya Neden Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahallesi’nde beklenmedik bir anda terk edilmiş eski bir binadan alevler yükselmeye başladı ve kısa sürede yangın büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, kullanılmayan binanın çevresinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi amaçlı binanın çevresinde tedbir alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, çevredeki diğer yapıları etkilemeden kontrol altına alındı. İncelemeler sonucunda yangının elektrik kontağından kaynaklandığı düşünülüyor. Neyse ki yangın sırasında can kaybı yaşanmadı, ancak bina kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’de Terk Edilmiş Eski Bir Binada Çıkan Yangın Paniği

Vali Pehlivan, Kazayla İlgili Açıklama Yaptı: 9 Kişi Hayatını Kaybetti, 30 Kişi Yaralandı

Sıradaki haber:

Vali Pehlivan, Kazayla İlgili Açıklama Yaptı: 9 Kişi Hayatını Kaybetti, 30 Kişi Yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.