h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gaziantep’te meydana gelen kazada araç takla attı, 4 kişi yaralandı

Gaziantep’te meydana gelen kazada araç takla attı, 4 kişi yaralandı

Gaziantep'te seyir halindeki bir araç kontrolden çıktı ve takla attı. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Gaziantep’te seyir halinde olan bir araç, kontrolden çıkarak takla attı ve araçta bulunan dört kişi yaralandı. Gaziantep İpekyolu üzerinde seyir halinde olan Opel marka otomobilin sürücüsü, aniden aracın kontrolünü kaybetti ve araç takla atıp ters döndü. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan yolcular yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu ve ardından yaralılar Gaziantep’teki hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Manisa’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kumar oynanan mekanlara baskın yapılıyor

Sıradaki haber:

Manisa’da jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda kumar oynanan mekanlara baskın yapılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.