h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gaziantep’te düzenlenen “sis” operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Gaziantep’te düzenlenen “sis” operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te jandarma ekipleri, tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçuyla ilgili örgütlenmiş bir şekilde faaliyet gösterdiği belirlenen şüphelileri yakalamak için "sis" operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında yapılan baskınlarda 6 şüpheli gözaltına alındı ve aramalarda 4.189 paket gümrük kaçağı sigara, 7 cep telefonu ve 1 hesap defteri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü bir şekilde işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik “sis” operasyonu sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü bir şekilde işleyen şüphelilerin yakalanması için “sis” operasyonu düzenledi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen teknik ve fiziki takip sonucunda, Şahinbey, Şehitkamil ve Oğuzeli ilçelerinde bulunan 9 ayrı adrese eş zamanlı olarak baskın yapıldı. “Sis” operasyonunda, M.M., H.B., S.D., B.G., M.A. ve H.H.Ç. isimli 6 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 4 bin 189 paket gümrük kaçağı sigara, 7 adet cep telefonu ve 1 adet hesap defteri ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Kaza: Vinç zinciri kopunca 2 işçi hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Kaza: Vinç zinciri kopunca 2 işçi hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.