h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Gaziantep’te çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep’te çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. İş yerinde başlayan tartışma, sokakta sandalye ve sopaların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Polis ekipleri olaya müdahale ederek 3 kişiyi gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep’te Şahinbey ilçesinde, henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden yabancı uyruklu iki grup arasında sandalye ve sopaların kullanıldığı bir kavga yaşandı. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Ünaldı Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek iş yeri sahibi ve çalışanları arasında kavgaya dönüştü. Kavga, sokağa taşındı ve sandalye ve sopaların da kullanıldığı görüldü.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine. Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı.
Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların hala devam ettiği öğrenildi.

Uyuşturucu kaçakçısı, Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Sıradaki haber:

Uyuşturucu kaçakçısı, Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.