h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fuhuşa zorlanan kadının karnındaki bebek satılmak istenince ilaçla düşük yaptı: Darp edilen kadın kamerada

Fuhuşa zorlanan kadının karnındaki bebek satılmak istenince ilaçla düşük yaptı: Darp edilen kadın kamerada

Esenyurt'ta fuhuşa zorlandığı iddia edilen ve karnındaki bebeği düşüren Özbekistanlı bir kadın, darp edilirken cep telefonuyla kaydedildi. Kadın, polise başvurarak fuhuşa zorlandığını ve pasaportuna el konulduğunu belirtti. Olayı kanıtlamak için darp edildiği anların görüntülerini sundu. Polis, kadının ilaç kullanarak düşük yaptığını ve klozete attığını tespit etti. Kadın, itiraf ettiği için şüpheli olarak gözaltına alındı. Ancak kadının, yaşadığı ülkede çocuk sahibi olmak isteyen biriyle tanıştığını ve onunla Türkiye'ye geldiğini ileri sürdü. Daha sonra yanındaki kişiyle fuhuş yapmaya zorlandığını belirtti. Kadının darp edildiği anları çeken kişilerin yakalanması için polis çalışma başlattı. Kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Esenyurt’ta Fuhuşa Zorlanan Kadın, Düşük Yapıp Darp Edildi! İşte O Anlar!

Esenyurt ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, bir kadın fuhuşa zorlandığını iddia ederek polise başvurdu. Kendisini darp ettiği anlara ait cep telefonu görüntülerini kanıt olarak sunan kadın, karnında bulunan bebeği düşürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri, bebeği klozetin içerisine atan kadını gözaltına aldı. Darp anları ise kaydedilen görüntülerde açıkça görüldü.

Olay, 14 Ocak tarihinde gece saatlerinde Esenyurt’ta meydana geldi. Özbekistanlı M.K. adlı kadın, polise giderek Yunus Emre D. ve başka bir kişinin kendisini fuhuşa zorlayıp pasaportunu gasp ettiğini iddia etti. Kadın, kanıt olarak Yunus Emre D. tarafından çekilen ve bir mesajlaşma platformunda paylaşılan darp edildiği anlara ait görüntüleri sundu. Polis ekipleri, kadının daha önce Avcılar’daki bir otelde düşük yaparak bebeği klozete attığını tespit etti. Şüpheliler Yunus Emre D. ve yanındaki kişinin yakalanması için çalışma başlatılırken, M.K. gözaltına alındı. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen kadının Özbekistan’da yaşarken çocuk sahibi olmak isteyen Soner adlı biriyle tanıştığını söylediği öğrenildi. Kadının, Soner’in “Gel bana çocuk yap, sana bir ev vereceğim” dediği üzerine Türkiye’ye geldiğini ifade ettiği belirtildi. Kadının daha sonra Soner ile bir süre aynı evde kaldığı, ancak baskılar nedeniyle kaçmak zorunda kaldığı ortaya çıktı. Evden kaçtıktan sonra önce Fatih’te bir iş yerinde çalışmaya başlayan kadının daha sonra Yunus Emre D. ile tanıştığı belirtildi. Yunus Emre D. ve bir arkadaşı, kadının pasaportunu gasp ederek M.K.’yı fuhuşa zorlamış. Ayrıca, M.K.’nın 4 aylık bebeği de satmak istedikleri öğrenildi. Ancak M.K.’nın ilaç kullanarak bebeği düşürdüğü ve Avcılar’daki otelde klozete attığı tespit edildi. Bebeğini düşürdüğünü öğrenen 2 şüpheli, kadına hesap sormak amacıyla darp etti. Bu dehşet dolu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler daha sonra bir mesajlaşma platformunda paylaşıldı. Polis, görüntüleri çeken kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kadının emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Kadın, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“Çalışmak İçin Düşürdüm”

Kaydedilen cep telefonu görüntülerinde, darp anlarında kadının “Karnımdaki çocuğa neden karışıyorsunuz? Çalışmak için bebeği düşürdüm. Zaten 2 çocuğum var, onlara bile bakamıyorum. Neden başka bir çocuk doğurayım?” şeklinde ifade kullandığı duyuldu. “Neden bebeği tuvalete atıyorsunuz?” sorusuna ise kadının “Ne olmuş?” şeklinde tepki gösterdiği görüldü. Kadın bir süre acımasız şekilde darp edildikten sonra araçtan inerek olay yerinden uzaklaştı.

Gökçeada’da sağlık sorunu yaşayan 2 kişi tahliye edildi

Sıradaki haber:

Gökçeada’da sağlık sorunu yaşayan 2 kişi tahliye edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.