h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fransız polisi, kendisine gönderilen uyuşturucu kargosunu almak için bekleyen Türk vatandaşını yakaladı

Fransız polisi, kendisine gönderilen uyuşturucu kargosunu almak için bekleyen Türk vatandaşını yakaladı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde S.Z. isimli bir kişi, Fransa'dan sipariş ettiği ve içinde 75 gram esrar bulunan bir kargoyu almak üzereyken jandarma tarafından yakalandı. Denizli Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerinin Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına verdiği bilgi üzerine harekete geçen ekipler, kargoyu açtıklarında uyuşturucuyu tespit etti. Şüpheli şahıs gözaltına alınırken, evinde yapılan arama sonucunda da başka bir kanıt bulunamadı.

Afyonkarahisar’da Fransa’dan sipariş edilen ve içerisinde 75 gram esrar bulunan bir kargo, şüphelinin jandarmaya yakalanmasıyla ele geçirildi. Olay, Dişli beldesine bağlı Bolvadin ilçesinde meydana geldi. Denizli Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile iletişime geçerek S.Z. (37) isimli şahsın Dişli beldesinde teslim edilmek üzere Fransa’dan gönderilen kargoda uyuşturucu bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kargo paketini açtıklarında içinde 75 gram esrar olduğunu tespit etti. Ardından şüphelinin evine baskın düzenleyen ekipler, S.Z.’yi gözaltına aldı ve evde arama gerçekleştirdi. Olayın ardından şahıs, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kırmızı bültenle aranan 42 kişi, “Kafes-31” operasyonuyla 12 ülkede yakalandı

Sıradaki haber:

Kırmızı bültenle aranan 42 kişi, “Kafes-31” operasyonuyla 12 ülkede yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.