h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fransa’da İslam etkisinde kalan bir kadın, Ordu’da Müslüman olmaya karar verdi

Fransa’da İslam etkisinde kalan bir kadın, Ordu’da Müslüman olmaya karar verdi

Fransa'da yaşayan bir kadın, Ordu'nun Fatsa ilçesindeki kocasıyla tanıştıktan sonra Müslüman olmaya karar verdi. Camılle Jung isimli Fransız kadın, Fatsa İlçe Müftülüğü'ne başvurarak Müslüman oldu. İsmi Lale olarak değiştiren Jung, müftülük tarafından düzenlenen bir törenle İslam dinine geçiş yaptı. Tören sonunda ise müftülük tarafından kendisine İslam'a dair bilgiler verildi ve hediye paketi verildi.

Fransa’da yaşayan Camille Jung, kocasının memleketi olan Fatsa ilçesinin Ordu iline bağlı Küçükkoç Mahallesi’nde Müslüman oldu. Mücahit Kurtul adında bir yerliyle Fransa’da tanışan Camille Jung, evlendikten sonra İslam dininden etkilendi ve Müslüman olmak için Fatsa İlçe Müftülüğü’ne başvurdu. Fransız vatandaşı olan Camille Jung, Fatsa İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “ihtida merasimi” ile Müslüman oldu. Camille, bu süreçte ismini Lale olarak değiştirdi. Merasimde Fatsa İlçe Müftüsü Aziz Bul, Kur’an-ı Kerim okunarak Camille’e İslam dininin temel esasları hakkında bilgiler verdi ve tebrik etti. Merasim sonunda İlçe Müftüsü Aziz Bul, Camille’e “İhtida Belgesi”nin yanı sıra Kur’an-ı Kerim ve ilmihal hediye etti.

Ayhan Bora Kaplan’ın liderlik ettiği suç örgütüyle ilgili iddianame kabul edildi

Sıradaki haber:

Ayhan Bora Kaplan’ın liderlik ettiği suç örgütüyle ilgili iddianame kabul edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.