h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Firari hükümlü, 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalandı!

Firari hükümlü, 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalandı!

Manavgat'ta aranan bir şahıs olan Osman Ş., uyuşturucu kullanımı ve satışı suçlarından 21 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma sonucunda Osman Ş. yakalanmış ve adliyeye sevk edilmek üzere tutuklanmıştır.

Manavgat ilçesinde uyuşturucu kullanmak ve satmak suçlarından aranan Osman Ş., Jandarma tarafından yakalandı. Kendisi hakkında 21 yıl hapis cezası bulunuyordu. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yoğun çaba sarf ediyor. Osman Ş. ise uyuşturucu satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından aranıyordu ve 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla karşı karşıyaydı. JASAT ve Çenger Jandarma Karakolu ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyon sonucunda Osman Ş. yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanan Osman Ş., Manavgat Adliyesi tarafından Ilıca Cezaevine teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ” Birliğimizin öncelikli görevi, demokrasi ve hukuktan şaşmadan Avrupalı Türklerin haklarını sonuna kadar savunmaktır”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ” Birliğimizin öncelikli görevi, demokrasi ve hukuktan şaşmadan Avrupalı Türklerin haklarını sonuna kadar savunmaktır”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.