h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Film gibi uyuşturucu baskınında, jandarmadan kaçarken meydana gelen trafik kazası olayı

Film gibi uyuşturucu baskınında, jandarmadan kaçarken meydana gelen trafik kazası olayı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde jandarmanın peşinde olduğu uyuşturucu satıcıları, kaçarken kaza yaptı. Şüpheliler panikle otomobilden inerek kaçmaya çalıştı, ancak güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde suçüstü yakalandılar. Kazada başka araçlara da maddi hasar oluştu. Yapılan aramalarda çantadan uyuşturucu, para ve diğer malzemeler ele geçirildi.

İzmit ilçesinde kaçakçıların jandarma tarafından takip edildiği sırada kaçma girişimi talihsiz bir kaza ile sonuçlandı. Panikleyen sürücü, otomobilden inerek içinde uyuşturucu bulunan çanta ile kaçmaya çalıştı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı ve sürücü ile yanındaki şüpheli suçüstü yakalandı.

Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir gruba operasyon düzenlemek için teknik ve fiziki takip çalışmalarına başladı. Ekipler, gece saatlerinde operasyona başladı. Ancak kaçmaya çalışan otomobil sivil jandarma ekiplerini fark ederek “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca, İzmit Yenişehir Mahallesi Demokrasi Caddesinde sona erdi. Sürücü, kontrolünü kaybettiği araç ile park halindeki bir hafif ticari araca çarpıp durdu. Sürücü, panikle otomobilin bagajından aldığı el çantası ile kaçmaya çalıştı. Ancak Kocaeli Jandarma Komutanlığı ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek sürücü ve yanındaki şüpheliyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli karakola götürüldü. Kaza sonucunda ise hafif ticari araç ve önündeki başka bir araçta maddi hasar meydana geldi.

Arama sonucunda uyuşturucu ele geçirildi. Arama yapılan otomobil, ev ve eklerinde 836 gram bonzai, 15.5 gram metamfetamin, 3.9 gram eroin, 10 adet ecstacy hap, 8 adet sentetik ecza, 3 cep telefonu, hassas terazi ve 12.750 TL para bulundu.

Bu olaya ait aksiyon dolu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kaçmaya çalışan otomobilin park halindeki hafif ticari araca çarptığı anlar net bir şekilde görülebiliyor. Görüntülerde ayrıca otomobilden inen sürücünün çantayı alarak kaçmaya çalıştığı ve jandarma ekiplerince hızlı bir şekilde yakalandığı anlar yer alıyor.

Narkogüç-44 operasyonlarında 163 uyuşturucu kaçakçısı ve sokak satıcısı gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Narkogüç-44 operasyonlarında 163 uyuşturucu kaçakçısı ve sokak satıcısı gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.