h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Filistinli grup, Paris’ten Avrupa Konseyi’ne yürüyüş başlattı: İşte detaylar!

Filistinli grup, Paris’ten Avrupa Konseyi’ne yürüyüş başlattı: İşte detaylar!

Paris'te toplanan 21 kişilik Filistinli bir grup, Gazze'deki İsrail saldırılarına tepki olarak Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Avrupa Konseyi'ne yürüyüş başlattı. Grup, "Soykırımı Durdurun" yazılı pankart taşıyarak İsrail'in sivil halka yönelik saldırılarına uluslararası düzeyde dikkat çekmek istiyor. Yürüyüşün barış amacıyla yapıldığı vurgulanan açıklamada, İsrail'in sivillere yönelik soykırımının bir an önce durdurulması talep ediliyor.

Paris’te Bulunan Filistinli Grup, Avrupa Konseyi’ne Yürüyor

Paris’te toplanan 21 Filistinli, “Soykırımı Durdurun” yazılı pankartla Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Avrupa Konseyi’ne doğru yürüyüş başlattı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları 106 gündür devam ederken, saldırılar sonucu sivil ölümleri artarak devam ediyor. Filistinli grup, İsrail’in bombardımanına dikkat çekmek amacıyla Brüksel’e yürüyerek Filistin’deki soykırımın sona ermesini talep ediyor.

Paris’in Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan 21 kişilik Filistinli grup, bugün Avrupa Konseyi’ne doğru yola çıktı. “Soykırımı Durdurun” pankartı taşıyarak yola çıkan grup, Filistin’e destek vermek isteyen binlerce kişi tarafından uğurlandı. Yürüyüş organizatörleri, Avrupa Konseyi’ne yürüyerek İsrail’in Gazze halkına yönelik devam eden saldırılarına uluslararası düzeyde dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, yürüyüşün Filistin halkıyla dayanışmayı güçlendirmeyi ve İsrail’in sivil halka karşı uyguladığı soykırımın bir an önce durdurulmasını talep ettiğini vurguladılar.

Bu yürüyüş, adalet ve barış isteyen bir hareket olarak değerlendirilirken, Filistinlilerin çağrısına uluslararası düzeyde destek gösterilmesi bekleniyor.

Samsun’da Jandarmanın Operasyonu: Uyuşturucu ve Silah Bulundu

Sıradaki haber:

Samsun’da Jandarmanın Operasyonu: Uyuşturucu ve Silah Bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.