h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • FETÖ/PDY’nin gizli yapılanmasına yönelik operasyon: 9 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY’nin gizli yapılanmasına yönelik operasyon: 9 kişi gözaltına alındı.

Konya merkezli 8 ilde FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma sonucunda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev alan 12 şüpheli tespit edildi. Bu kapsamda Konya, İstanbul, Ankara, Antalya, Tokat, Balıkesir, Bursa ve Ordu'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar ise devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütünün mahrem yapılanmasına yönelik Konya merkezli operasyon gerçekleştirildi. 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 9 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri Mahrem yapılanmasında yer aldığı tespit edilen 12 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Konya, İstanbul, Ankara, Antalya, Tokat, Balıkesir, Bursa ve Ordu’da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler, sorgulanmak üzere Konya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Konya’da avlanmaya giden bir kişi hayatını kaybettiği için özür dileriz.

Sıradaki haber:

Konya’da avlanmaya giden bir kişi hayatını kaybettiği için özür dileriz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.