h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • FETÖ mensubu, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şahıs yakalandı ve gözaltına alındı

FETÖ mensubu, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şahıs yakalandı ve gözaltına alındı

Mersin'de jandarma tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü üyesi eski bir kamu görevlisi yakalandı ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Operasyon, Toroslar İlçesi Çamlıdere Mahallesi'ndeki bir adreste yapıldı ve ihraç edilmiş olan şüpheli tutuklandı. Yakalanan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Mersin’de Jandarma Operasyonuyla FETÖ Üyesi Tutuklandı

Mersin’in Toroslar İlçesi’nde gerçekleştirilen jandarma operasyonu sonucunda, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olan ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan eski bir kamu görevlisi yakalandı ve tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada, FETÖ’ye yönelik bir operasyon düzenlendi. Bu operasyon kapsamında, uyuşturucu ticareti yapan bir şüphelinin Toroslar İlçesi Çamlıdere Mahallesi’nde olduğu tespit edildi. Hemen harekete geçen jandarma ekipleri, adresine baskın düzenledi ve daha önce kamu görevinden çıkarılmış olan şüpheliyi yakaladı.

Yakalanan zanlı, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu operasyon, FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor. Söz konusu şüphelinin yakalanmasıyla birlikte, hukuki süreç başlatılmış ve adaletin yerine getirilmesi sağlanmış oldu.

Engelli şefler Osmanlı mutfağının gizli lezzetlerine dokunuyor

Sıradaki haber:

Engelli şefler Osmanlı mutfağının gizli lezzetlerine dokunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.