h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fethiye’de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu, ailesi rahat bir nefes aldı

Fethiye’de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu, ailesi rahat bir nefes aldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan Rus ailenin 4 yaşındaki çocuğu, evlerinin önünde kaybolmuştu. Kaybolduğu sırada çocuğu bulamayan aile, yardım istemek için acil çağrı merkezine başvurdu. Jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri 4 saatlik bir aramanın ardından çocuğu buldu ve ailesine teslim etti. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Muğla’ya tatil için gelen bir Rus ailesinin çocuğu, Fethiye ilçesinde kaybolduğu bildirildi. Kargı Mahallesi’ndeki evlerinin önünde ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuk için aile, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvuruda bulundu. İhbar üzerine jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri olay yerine yönlendirildi. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, çocuğun gittiği yöne dair ipucu elde etti. Yapılan yaklaşık 4 saatlik arama çalışmasının sonucunda çocuk sağ salim bulunarak ailesine teslim edildi. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Muğla’da yaşanan bu olay, turistlerin üzerindeki endişeleri artırdı.

Devrek’te uyuşturucuyla mücadele operasyonu: 1 kişi tutuklandı!

Sıradaki haber:

Devrek’te uyuşturucuyla mücadele operasyonu: 1 kişi tutuklandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.