h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi, hamile kadın bebeğiyle hayata tutunamadı

Feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi, hamile kadın bebeğiyle hayata tutunamadı

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücünün otomobili takla attı. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti ve ağır yaralanan bir hamile kadın ile karnındaki bebeği de hayatını kaybetti. Sürücünün daha önce ehliyetine süresiz el konulduğu ortaya çıktı. Kazada yaralanan sürücünün tedavisi ise devam ediyor.

Antalya’da meydana gelen bir kazada, alkollü bir sürücü tarafından kullanılan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi hayatını kaybetmişti. Ancak bu acı olaya bir yenisi daha eklenerek, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 37 haftalık hamile bir kadın ve karnındaki bebeği de hayatını kaybetti.

Kaza, Kepez ilçesi Hamza Taş Bulvarı üzerinde önceki gün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Umut A. (23) tarafından kontrol edilen 07 VP 595 plakalı otomobil, şehir merkezine doğru seyir halindeyken sürücünün kontrolünü kaybederek takla attı. Araç şarampole uçarak yan durdu. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan Ali Erdemir (24) ve Fatıma Zehra Özdil’in (21) hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan sürücü Umut A. ve eşi Keziban Nur Acer (20) ise tedavi altına alındı. Cenazeler, olay yerinde yapılan inceleme sonrasında Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kontrol sonucunda Umut A.’nın alkollü olduğu belirlendi ve daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetinin süresiz olarak elinden alındığı ortaya çıktı. Kazada ağır yaralanan sürücünün eşi olan 37 haftalık hamile Keziban Nur Acer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatta kalamadı. Genç kadının önce bebeği, ardından kendisi hayatını kaybetti.

Sürücünün tedavisinin ise hala devam ettiği bildirildi.

Samsun’da polisin dikkati sayesinde yakalanan 2 kişi, araçlardan mazot çalmak isterken suçüstü yapıldı!

Sıradaki haber:

Samsun’da polisin dikkati sayesinde yakalanan 2 kişi, araçlardan mazot çalmak isterken suçüstü yapıldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.