h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Fabrikada feci ölüm kamerada

Esenyurt'ta 14 yaşındaki stajyer çocuk, demir fabrikasında çalışırken kaza sonucu kafasını sac büküm makinesine sıkıştırdı ve ağır yaralandı. Ardından 22 dakika boyunca fark edilmedi ve hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İlgili kişiler tutuklandı. Bu acı olayın detayları ve görüntüleri haberimizde.

Esenyurt’ta 14 yaşındaki bir çocuk, staj yaptığı demir fabrikasında korkunç bir kazaya maruz kaldı ve kafası sac büküm makinesine sıkışarak ağır yaralandı. Yoğun bakımda geçirdiği 6 günün ardından genç yaşta hayatını kaybederken, olayın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. 22 dakika süresince fark edilmeyen Arda Tonbul’un ölümüyle ilgili olarak iki kişi tutuklanırken, bu trajik olay büyük bir üzüntü ve infial yarattı.

9 Ocak tarihinde, Akçaburgaz Mahallesi’nde bulunan bir fabrikada yaşanan olayda Arda Tonbul, Mesleki Eğitim Merkezi’nde (MESEM) haftada bir gün okulda eğitim alırken, diğer günlerde İstanbul Caddesi’ndeki demir ve çelik fabrikasında staj yapmaktaydı. Olayın yaşandığı gün, Tonbul fabrikada ustası gözetiminde çalışırken bir anda yalnız kaldı. Saç büküm makinesini inceleyen Tonbul, iç kısmına bakmak istediği sırada ayağı pedala çarptı ve kafası ani bir şekilde makinenin içerisine sıkıştı. 14 yaşındaki çocuk, 22 dakika boyunca sıkışık olduğu yerde fark edilmedi. Sonunda iş arkadaşları tarafından fark edildiğinde ise ağır yaralanmıştı. Arda Tonbul, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, iş yeri müdürü H.Ö. ve iş güvenliği uzmanı Ö.K. polis tarafından gözaltına alındı ve savcılık talimatıyla tutuklandı.

Arda Tonbul’un cenazesi, helallik alınmasının ardından Giresun’a gönderildiği memleketi olan Akçaburgaz’daki mahallesinde gözyaşlarıyla uğurlandı.

Olay, iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, çocuğun ustasının yanından ayrılmasının ardından sac büküm makinesiyle ilgilendiği görülüyor. Bir süre sonra ise kafasının sıkıştığını fark ediyor. Arda Tonbul’un sıkışık olduğu yerde tam 22 dakika boyunca yardım beklediği görüntülerde net bir şekilde görülüyor.

Karabük Üniversitesinde öğrencilere sıcak çorba ikramı

Sıradaki haber:

Karabük Üniversitesinde öğrencilere sıcak çorba ikramı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.