h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eyüpsultan’da iki kişiye böyle çarpıp, ardından motosikletini terk ederek kaçtı

Eyüpsultan’da iki kişiye böyle çarpıp, ardından motosikletini terk ederek kaçtı

Eyüpsultan’da bir motosikletli, yolun karşısına geçmek isteyen yaya ile bisikletliye çarptıktan sonra aracını bırakarak kaçtı. Kazada 2 kişi yaralanırken, sürücü güvenlik kameralarına yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza anı, kameralar sayesinde kaydedildi. Motosiklet sürücüsü önce yayaya ardından bisikletliye çarptı ve olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören bir esnaf, bir kişinin başını taşa vurduğunu ve iç kanama geçirebileceğini söyledi. Polisler şüpheliyi arıyor.

Eyüpsultan’da Motosikletli Kaçak Sürücü Yolun Üstündeki Yayaya ve Bisikletliye Çarptı

Eyüpsultan’ın İslambey Mahallesi Hazreti Halid Bulvarı’nda bugün saat 11.30 sıralarında gerçekleşen bir kaza, sürücünün korkunç bir şekilde kaçmasına neden oldu. İddiaya göre, hızla ilerleyen motosikletli, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Kontrolünü kaybeden sürücü, daha sonra yolun kenarında bisiklet süren bir kişiye çarparak durabildi. Ancak, olay yerinden kaçarak aracını terk etti. Yaya ve bisiklet sürücüsü yaralanırken, güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde başından geçen olay izlenebiliyor.

Olayın görüntüleri dehşete düşürdü
Kazayı gören bir esnaf, “Birden bire bir gürültü duyduk. Motosikletli bir kişi, iki kişiye çarptı. Ardından demir bariyerin altından kalkarak cami yoluna doğru kaçmaya başladı. Yaralılardan biri başını taşa vurdu ve yerde hareketsiz şekilde yattı. Ambulans geldi ve onu hemen hastaneye götürdüler. Biraz ileride bir kızın da çarptığını gördüm. Başını çarptığı için iç kanama geçirebilir. Şu anda polisler, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma yapıyorlar” dedi.

Bu korkunç olayın ardından polis ekipleri, kaçan motosiklet sürücüsünün peşine düşerek onu yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı. İki kişinin yaralandığı bu kazanın ardından yetkililerin, olayda etkili olan kişinin yakalanması ve yargılanması için gerekli adımları hızlı bir şekilde atması bekleniyor.

Depremzedeler kilim tezgahlarında çare arıyor: İşsizlik, deprem sonrası kadınların umudu oluyor

Sıradaki haber:

Depremzedeler kilim tezgahlarında çare arıyor: İşsizlik, deprem sonrası kadınların umudu oluyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.