h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Evinde makineyle kaçak sigara sararken yakalandı

Evinde makineyle kaçak sigara sararken yakalandı

Samsun'da kaçak sigara sarma ve tütün dolumu yapan bir kişi evinde yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K.'nin ikametinde kaçak sigara ürettiği bilgisine ulaştı ve evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, bir sigara sarma makinesi, bir kompresör, bandrolü sökülmüş boş makaronlar, doldurulmuş makaron sigaralar ve yırtık bandrollerle toplam 2 kilogram tütün ele geçirildi. M.K. gözaltına alındı ve ele geçirilen malzemelerin piyasa değeri yaklaşık 100 bin TL olduğu belirlendi.

Samsun’da Bir Kişi Kaçak Sigara Sararken Yakalandı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını sürdüren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesine bağlı Kadifekale Mahallesi’nde M.K. adlı bir kişinin evinde makine yardımıyla kaçak sigara üretip sattığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, evde yaptıkları aramada, 1 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 1 adet kompresör, 51 bin 400 adet bandrolü sökülmüş boş makaron, 200 adet doldurulmuş makaron sigara ve içlerinde toplamda 2 kilo bulunan yırtık bandrollü 5 paket kıyılmış tütün ele geçirdi. Olayla ilgili M.K. gözaltına alındı. Operasyonda yakalanan malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 100 bin TL olduğu öğrenildi.

Fuhuşa zorlanan kadının karnındaki bebek satılmak istenince ilaçla düşük yaptı: Darp edilen kadın kamerada

Sıradaki haber:

Fuhuşa zorlanan kadının karnındaki bebek satılmak istenince ilaçla düşük yaptı: Darp edilen kadın kamerada

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.