h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eşyalarıyla dolup taşan ev sürprizi: İnanılmaz manzaraya hazır olun

Eşyalarıyla dolup taşan ev sürprizi: İnanılmaz manzaraya hazır olun

Kastamonu'da Yılmaz Has adlı bir kişi, evinde biriktirdiği eşyalar yüzünden çöp ev haline geldi. Durumu gören vatandaşlar, yardım etmek için çağrıda bulundu. Has, evinin düzeltilmesini istediğini söyledi. Hayırseverler, evin çöplerle temizlendikten sonra ona yardımcı olmak istediklerini belirtti.

Kastamonu’da bir vatandaşın evinde biriktirdiği eşyalar evini kullanılamaz hale getirdi. Bunu gören diğer vatandaşlar ise çaresiz duruma düşen bu kişiye yardım çağrısında bulundu.

Kastamonu il merkezinde yaşayan 37 yaşındaki Yılmaz Has, satmak amacıyla evinde çeşitli eşyalar biriktirmeye başladı. Ancak, eşyaların miktarı giderek arttı ve odalara sığmaz hale geldi. Yardımsever vatandaşlar, Yılmaz Has’ın maddi durumunun iyi olmadığını öğrenince yardım etmek istediler. Öncelikle evini ziyaret eden vatandaşlar, kapıyı açtıklarında şaşırtıcı bir manzara ile karşılaştılar. İçerisi çöp dolu olan evi gören vatandaşlar, Kastamonu Belediyesi’ni arayarak evin temizlenmesi için yardım talebinde bulundu.

Yılmaz Has, evinin düzeltilip yaşanabilir hale getirilmesini istediğini dile getirerek şunları söyledi: “Evimin düzeltilmesini, yaşanabilir hale getirilmesini çok istiyorum. Kendi yemeklerimi yapabiliyorum. Yalnız yaşıyorum. Babamı iki yıl önce kaybettim, annem de yanımda yaşamıyor.”

Hayırsever vatandaşlar, Yılmaz Has’a yardım etmek amacıyla evine geldiklerini ve içeride gördükleri manzaradan dolayı üzüldüklerini ifade ettiler. Vatandaşlar, çöpler temizlendikten sonra Yılmaz Has’ın evini, kendi yardımlarıyla yaşanabilir bir hale getirmek istediklerini belirttiler.

Yargı kararıyla hapis cezası kesinleşen ve farklı suçlardan aranan 95 kişi yakalandı

Sıradaki haber:

Yargı kararıyla hapis cezası kesinleşen ve farklı suçlardan aranan 95 kişi yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.