h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eski sevgilisi tarafından öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Eski sevgilisi tarafından öldürülen genç kadın son yolculuğuna uğurlandı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisi tarafından silahla vurulan ve hayatını kaybeden 1 çocuk annesi Melike Akpınar'ın cenazesi düzenlenen törenle toprağa verildi. Akpınar'ın kardeşlerinin ve aile yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı cenaze töreninde, intihar eden Zübeyir Yıldız'ın Manisa'da oturduğu ve cenazenin Manisa'dan kaldırıldığı bilgisi de paylaşıldı. Melike Akpınar'ın annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ve babasının cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bir kadın, eski sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürüldü. 24 yaşındaki Melike Akpınar, Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde sekreter olarak çalışmaktaydı ve Cuma akşamı mesai bitiminde Zübeyir Yıldız isimli eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Melike Akpınar’ın zorlu yolculuğu sona ererken, aile ve kardeşleri gözyaşları içinde cenaze törenine katıldılar.

Melike Akpınar’ın cenazesi, Saruhanlı’da düzenlenen bir törenle toprağa verildi. Amcasının evinin önünde helallik alındıktan sonra Saruhanlı Çarşı Camii’nde cenaze namazı kılındı. Ardından Melike, Saruhanlı Yeni Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze boyunca en küçükleri olan Melike’in 6 kardeşi ve yakın akrabaları güçlükle ayakta durabildi. Kardeşlerin ve aile yakınlarının gözleri yaşlarla doluydu.

Öte yandan, şüpheli Zübeyir Yıldız’ın Manisa merkezde yaşadığı ve cenazenin Manisa’dan kaldırıldığı belirtildi.

Melike Akpınar ve Zübeyir Yıldız olayıyla ilgili bilgilere göre, Sekreter Melike Akpınar (24) Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde çalışırken, eski sevgilisi olan Saruhanlı Adliyesi’nde mübaşir olarak çalışan Zübeyir Yıldız (28) ile buluşmaya karar verdi. Ancak buluşma sırasında Zübeyir Yıldız, Melike’yi başından vurarak ağır bir şekilde yaraladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Durumu ağırlaşan Melike, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olaydan kısa bir süre sonra Zübeyir Yıldız’ın aracını Saruhanlı Yılmaz Mahallesi’nde boş bir arazide buldu. Araç kontrol edildiğinde, Zübeyir Yıldız’ın aynı silahla kendini vurarak intihar ettiği tespit edildi.

Melike Akpınar’ın Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak çalıştığı ve annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ayrıca, Melike Akpınar’ın babasının da eski eşlerinden ikisini öldürdüğü ve cezaevinde olduğu bilgisi edinildi.

Uludağ, sömestr tatiliyle birlikte adeta akın akın turist çekti

Sıradaki haber:

Uludağ, sömestr tatiliyle birlikte adeta akın akın turist çekti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.