h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eşiyle yaşanan olayda tabanca kazara ateş aldı

Eşiyle yaşanan olayda tabanca kazara ateş aldı

Gaziantep'te bir adam, aile içi tartışma sonucunda eşini başından vurarak öldürdü. Katil zanlısı, tabancayı temizlerken kazara ateş aldığını söylerken gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gaziantep’te bir adam, aile içindeki bir tartışmanın ardından karısını başına tabanca ile vurarak öldürdü. Olayın ardından tutuklanan katil zanlısı, ilk ifadesinde tabancayı temizlerken kazara ateş aldığını iddia etti.

Olay, Şahinbey ilçesinin Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Turan Karabağ (34), bilinmeyen bir nedenle eşi Bahar Karabağ (31) ile tartıştıktan sonra elindeki tabancayı ateşleyerek öldürdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, başından vurulan Bahar Karabağ’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Bahar Karabağ’ın cenazesi, olay ve Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edilmek üzere defnedilmek üzere teslim edildi.

Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı, polise verdiği ilk ifadesinde, olayın tabancasını temizlerken kazara gerçekleştiğini iddia etti. Katil zanlısının polisteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Diyarbakır’da Şehitlere Saygı Yürüyüşü: PKK’ya Karşı Çıkanlar Sloganlarla Bir Araya Geldi

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da Şehitlere Saygı Yürüyüşü: PKK’ya Karşı Çıkanlar Sloganlarla Bir Araya Geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.