h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eşini öldürdükten sonra ‘kazara oldu’ demesine rağmen zanlı tutuklandı

Eşini öldürdükten sonra ‘kazara oldu’ demesine rağmen zanlı tutuklandı

Gaziantep'te yaşanan bir aile içi tartışma, kocanın tabancayı temizlerken kazara ateş alması sonucu karısının başından vurulmasıyla sonuçlandı. Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda zanlı tutuklandı.

Gaziantep’te bir adam, aile içi bir tartışmanın ardından karısını başından vurarak öldürdü. Olayın ardından zanlı, tabancayı temizlerken kazara ateş aldığını iddia etti. Ancak polis tarafından yapılan soruşturma sonucunda zanlı tutuklandı.

Olay, Yeditepe Mahallesi’nde meydana geldi. 34 yaşındaki Eyüp Turan Karabağ, belirsiz nedenlerle eşiyle tartıştıktan sonra elindeki tabancayı kullanarak karısının kafasına ateş etti. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, vurulan Bahar Karabağ’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İlk ifadesinde, olayın bir kaza olduğunu öne süren zanlı, tabancayı temizlerken kazara tetiği çektiğini iddia etti. Ancak polis tarafından yapılan incelemeler sonucunda zanlının tutuklanması kararı verildi ve cezaevine gönderildi.

Soruşturma olayla ilgili olarak devam ediyor.

Kırklareli’nde suç dünyasının gözde yüzü olan dolandırıcı, 14 ayrı olayla suçlandı ve sonunda yakalandı!

Sıradaki haber:

Kırklareli’nde suç dünyasının gözde yüzü olan dolandırıcı, 14 ayrı olayla suçlandı ve sonunda yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.