h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta bir pastaneye müşteri gibi giren kişi, garsonun telefonunu çalmakla suçlanıyor

Esenyurt’ta bir pastaneye müşteri gibi giren kişi, garsonun telefonunu çalmakla suçlanıyor

Esenyurt'ta bir pastanede yaşanan hırsızlık olayında kimliği belirsiz bir şahıs, tezgahta bulunan cep telefonunu çaldıktan sonra hızla kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. İş yerinde çalışanların dikkati dağılırken, şüpheli telefonu alıp hızla kaçtı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şahsın hırsızlık öncesi sakin hareketleri ve hesabı ödedikten sonra kaçması görülüyor. Olay sonrası telefonun değeri yaklaşık 4-5 bin TL olduğu belirlendi.

Esenyurt’ta kimliği belirsiz bir şüpheli, girdiği pastanede tezgahta bulunan bir cep telefonunu çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Esenyurt İncirtepe Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki bir pastanede meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz şahıs, müşteri kılığına girerek iş yerine girdi. Yemek ve içecek siparişi verdikten sonra garsonun aşağı kata indiğini fark eden şüpheli, ayaklanarak tezgaha yaklaştı. Tezgahtaki telefona el koyan şahıs, ardından kasaya yönelerek hesabı ödemek istedi. Ücreti ödedikten sonra şüpheli iş yerinden ayrılarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra telefonun kayıp olduğunu fark eden garson, ağabeyini arayarak durumu bildirdi. İş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen hırsızlık anları da görüntülendi.

Hırsızlık olayı hakkında konuşan Azad Kalın, “Ben evde oturuyordum. Kız kardeşim çalıştığı iş yerinden bir arkadaşının telefonundan beni aradı. Telefonunu bulamadığını söyledi. Ben de denedim ancak ulaşamadım. İş yerine gittiğimde telefonu aradık, ancak bulamadık. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledik. Bir şahıs telefonu alıyor ve kaçıyor. İlk önce kardeşimin fırsatını bekliyor gibi görünüyor. Kardeşim müşterilere çay getirmek için aşağı kata inince şahıs telefonun olduğu tarafa gidiyor. Telefonu aldıktan sonra lavabo tarafına doğru ilerliyor. Ardından da panikleyerek hesap istiyor ve hemen kaçıyor. Telefona değeri yaklaşık 4-5 bin TL arasında” dedi.

Esenyurt’ta genç kızın telefonunu kapkaç yapan hırsızı mahalleli darp etti: O anlar kamerada

Sıradaki haber:

Esenyurt’ta genç kızın telefonunu kapkaç yapan hırsızı mahalleli darp etti: O anlar kamerada

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.