h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta genç kızın telefonunu kapkaç yapan hırsızı mahalleli darp etti: O anlar kamerada

Esenyurt’ta genç kızın telefonunu kapkaç yapan hırsızı mahalleli darp etti: O anlar kamerada

Esenyurt'ta bir genç kızın telefonu çalındıktan sonra hırsız, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak darp edildi. Telefon, genç kıza geri verildi ancak hırsız, sokakta kaldığı için yardım istedi. Olayın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta hırsızlık girişimi yaşandı: Sokakta yürüyen genç kızın telefonu çalındı ve hırsız vatandaşlar tarafından yakalandı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün öğle saatlerinde Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir şahıs sokakta yürüyen genç kızın telefonunu çalarak kaçmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar hırsızın peşinden koşarak onu yakaladı. Hırsızı yakalayan mahalleli, ona saldırarak telefonu geri alıp genç kıza teslim etti. Ancak hırsız, çevredeki insanlardan yardım isteyerek, “Sokakta kalıyorum, bana yardım edin. Aranızda insan yok mu” şeklinde konuştu. Şüpheli sonrasında kayıplara karıştı.

Olaya tanık olan bir esnaf, hırsızın kızın telefonunu alıp kaçtığını ve çevredeki vatandaşların hırsızı kovaladığını belirtti. Hırsızı bir grup kişi kıstırdıktan sonra darp etti ve telefonu kıza geri verdi. Ancak hırsız, açlık ve sokakta kalma durumunu bahane ederek yardım istedi. Esnaf, hırsızın pişkin ve duygusal bir taktikle hareket ettiğini ifade etti. Hırsızın sonrasında kaçtığını belirtti.

Olay anı ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yenişehir’de güvenlik tedbirleri artırılıyor: Halka ‘huzur’ uygulaması başlatılıyor

Sıradaki haber:

Yenişehir’de güvenlik tedbirleri artırılıyor: Halka ‘huzur’ uygulaması başlatılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.