h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Erzurum’da Yaşlı Bir Adam, Evine Dönüp Ölü Bulundu

Erzurum’da Yaşlı Bir Adam, Evine Dönüp Ölü Bulundu

Erzurum'da yalnız yaşayan 75 yaşındaki Latif Gümüş, evinde ölü bulundu. Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri, yapılan inceleme sonucunda yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. İhbar sonucu gerçekleşen bu olayda Gümüş'ün vefat sebebi henüz bilinmiyor. Yaşlı adamın hiçbir akrabası veya tanıdığına ulaşılamadı ve soruşturma devam ediyor.

Erzurum’da yalnız yaşayan bir yaşlı adam evinde ölü bulundu. Yakutiye Mahallesi Rabia Ana Mahallesi Osmanpaşa Sokak’ta kendi başına yaşayan 75 yaşındaki Latif Gümüş, sabah saatlerinde hareketsiz bir şekilde evinde bulundu. Polis ve sağlık ekipleri, yapılan incelemede yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze, Adli Tıp morguna götürüldü.
Latif Gümüş, eski bir evde yaşayan ve Cumhuriyet Caddesi’ne bağlanan bir ara sokakta ikamet ediyordu. Yaşlı adamın ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Olayın ardından, yaşlı adamın hiçbir akrabası veya tanıdığına ulaşılamadı.
Soruşturma olayla ilgili olarak devam ediyor.

Uyuşturucu hap olarak kullanılıyor, 2 bin 576 adet ele geçirildi

Sıradaki haber:

Uyuşturucu hap olarak kullanılıyor, 2 bin 576 adet ele geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.