h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Erzurum sisin içinde kayboldu

Erzurum'da kar yağışlı ve soğuk havanın yerini sise bıraktığı belirtildi. Bu durum, özellikle sabah saatlerinde trafikte aksamalara neden oldu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede parçalı ve çok bulutlu hava beklendiğini duyurdu. Gece ve sabah saatlerinde sis, buzlanma ve don olaylarının yaşanabileceği uyarısında bulunuldu. Ayrıca, çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı. Erzurum'da 3 gün boyunca bulutlu hava etkili olacak ve Pazar gününden itibaren kar yağışı bekleniyor.

Erzurum’da Kar Yağışı Yerini Sise Bıraktı, Dikkat Çekici Haber İçeriğiyle İşte Detaylar!

Erzurum, uzun bir süredir etkisini hissettiren kar yağışının ardından sisli ve soğuk bir havaya büründü. Sabah saatlerinde başlayan sis, özellikle trafikte aksamalara sebep oldu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgenin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava geçişinin beklendiğini açıkladı. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus etkisiyle birlikte buzlanma ve don olaylarına dikkat edilmesi gerekiyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin edilen Erzurum’da rüzgarın güney yönlerden hafif, zaman zaman ise orta kuvvette eseceği belirtiliyor. Yetkililer, çığ tehlikesine karşı uyarılarda bulunarak, dik yamaçlarda yüksek kar örtüsü bulunan bölgelerde dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

Erzurum’da 3 gün boyunca bulutlu bir hava hakim olacak ve tahminlere göre Pazar gününden itibaren kar yağışı yeniden etkisini gösterecek. Siz de bu dikkat çekici haberi kaçırmadan Vakit.com.tr’den takip edebilirsiniz. Ayrıca, Erzurum’daki hava durumu ve diğer güncel haberler için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Ordu’da Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

Sıradaki haber:

Ordu’da Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.