h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Erzurum, beyaz örtüyle kaplandı.

Erzurum’da dün başlayan kar yağışı, kent merkezi ve çevresini beyaza bürüdü. Sabah saatlerinde kar örtüsüyle uyanan Erzurumlular, ara ara trafik sorunlarıyla karşılaştı. Meteoroloji tahminlerine göre kar yağışı hafta sonuna kadar devam edecek. Tekman ilçesinde ise kar yağışının etkisiyle okullar 1 gün tatil edildi. Karla mücadele çalışmaları ise Büyükşehir, Karayolları ve ilçe belediyeleri tarafından sürdürülüyor. Karla karışık yağmur ve kar yağışlı havanın Doğu Anadolu'da etkili olması bekleniyor.

Erzurum’da Kar Yağışı Etkisini Gösterdi: Okullar Tatil Edildi

Erzurum, dün gece başlayan yoğun kar yağışıyla beyaza büründü. Uzun bir süredir kar yağışı görmeyen Erzurum’da, sabah güne beyaz bir örtüyle başlandı. Ancak, kar yağışı nedeniyle trafikte zor anlar yaşandı ve vatandaşlar zorlu bir süreçten geçti. Meteoroloji tahminlerine göre, hafta sonuna kadar kar yağışının etkisini sürdüreceği bildirildi.

Bugün, Doğu Anadolu’nun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar, özellikle Erzurum’un yüksek kesimlerinde daha etkili olacak ve bu durum Tekman ilçesinde okulların bir gün süreyle tatil edilmesine neden oldu.

Erzurum Büyükşehir, Karayolları ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere, karla mücadele eden ekipler çalışmalarına devam ediyor. Halkın güvenliği için gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları yoğun şekilde sürdürülüyor.

Erzurum’da yoğun kar yağışının etkisiyle birlikte vatandaşlar ve yetkililer dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Araç kullanırken ve dışarıda zaman geçirirken, güvenlik önlemlerine dikkat etmek önem taşıyor.

Türkiye-Gürcistan sınırında kaçan inekler nedeniyle alarm durumu oluştu

Sıradaki haber:

Türkiye-Gürcistan sınırında kaçan inekler nedeniyle alarm durumu oluştu