h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Erzincan’da fuhuş operasyonunda 5 kadın kurtarıldı, 3 kişi tutuklandı

Erzincan’da fuhuş operasyonunda 5 kadın kurtarıldı, 3 kişi tutuklandı

Erzincan'da yapılan bir operasyonda 3 aylık bir çalışmanın sonucunda, fuhşa zorlanan 5 kadın kurtarıldı ve 3 zanlı tutuklandı. Operasyon, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmalarının ardından, mağdur kadınların kurtarılması ve şüpheli şahısların yakalanması için eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 5 kadın kurtarıldı ve A.S., İ.E. ve S.O. adlı zanlılar tutuklandı.

Erzincan’da yapılan bir fuhuş operasyonunda, fuhşa zorlanan 5 kadın kurtarıldı ve 3 zanlı tutuklandı. Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziksel çalışmalar sonucunda, fuhşa teşvik, aracılık ve yer sağlama suçunu işleyen kişileri tespit etti. Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan takipler sonucunda, ekipler 10 personelle birlikte 3 ay boyunca teknik ve fiziksel takip çalışmalarını sürdürdü ve mağdur olan kadınları kurtarmak, şüphelileri yakalamak ve suç unsurlarını tespit etmek için eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonda, şüpheli şahıslar belirlenen adreslerde gözaltına alındı ve 5 mağdur kadın kurtarıldı. Şüpheli olarak belirlenen A.S., İ.E. ve S.O. isimli kişiler adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul temelli 4 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi: 18 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

İstanbul temelli 4 ilde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi: 18 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.