h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Engelli bireyler, mutfakta ustalıklarıyla göz kamaştırdı

Engelli bireyler, mutfakta ustalıklarıyla göz kamaştırdı

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli bireyler için "Engelsiz Mutfak Atölyesi" düzenledi. Diyetisyenler ve psikologlar eşliğinde gerçekleştirilen çalışmada 5 özel ihtiyaçlı çocuk yer aldı. Atölye, değerli bir sponsorun da katkılarıyla börek yapımıyla başladı. Etkinliğe ailelerin de katılımıyla keyifli anlar yaşandı. Aileler, Alanya Belediye Başkanı'na teşekkür etti ve çalışmaların devam edeceği sözünü verdi.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından engelli bireylere yönelik olarak gerçekleştirilen “Engelsiz Mutfak Atölyesi” çalışması büyük ilgi görüyor. Organizasyonda, diyetisyen ve psikolog eşliğinde 5 özel ihtiyaçlı çocuk yer alıyor. Bu atölye çalışması, engelli bireylerin mutfakla ilgili öz bakım ihtiyaçlarını karşılamalarını, beslenme alışkanlıklarını geliştirmelerini, öz güvenlerini ve cesaretlerini artırmalarını amaçlıyor. Her hafta farklı bir konu başlığıyla devam edecek olan atölye çalışmasının ilk etkinliği, Hancı Pastanesi’nin sponsorluğu ve himayesiyle börek yapımı üzerine gerçekleştirildi.

Etkinlik sırasında, özel çocukların aileleri de onlara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı. Aileler, çocuklarının bu süreçte yer almasından ve hayata katkı sağlamalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, Engelli Koordinasyon Merkezi’ne ve engelli bireylere mutfaklarını açan Hancı Pastanesi yetkililerine teşekkürlerini iletti. Müdür Doğan, Engelsiz Kent Alanya vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

İsrail’in Batı Şeria’ya yönelik hava saldırısında 7 Filistinli hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

İsrail’in Batı Şeria’ya yönelik hava saldırısında 7 Filistinli hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.