h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Emekli zabıta memurunu bıçaklayarak öldüren zanlı için ‘müebbet hapis istemi’ talep ediliyor

Emekli zabıta memurunu bıçaklayarak öldüren zanlı için ‘müebbet hapis istemi’ talep ediliyor

Eskişehir'de bir emekli zabıta memuru, tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Tutuklanan zanlı hakkında "müebbet hapis" cezası talep edildi. Olay, Mihalgazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İsa Yavuz (63) ile Rahmi A. (57) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce, İsa Yavuz bıçaklanarak hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Rahmi A., tutuklandı. Duruşmada savcı, Rahmi A.'nın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası almasını talep etti. Mahkeme, duruşmayı 6 Şubat'a erteledi.

Eskişehir’de Emekli Zabıta Memurunu Bıçaklayarak Öldüren Şüpheli Hakkında Müebbet Hapis Cezası Talep Edildi

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, İsa Yavuz (63) adlı emekli zabıta memuru ile Rahmi A. (57) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşen tartışmanın sonucunda, İsa Yavuz bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan Rahmi A., mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Rahmi A. huzurunda bulundu. Maktul İsa Yavuz’un yakınlarının da katıldığı duruşmada, Cumhuriyet Savcısı tarafından açıklanan mütalaada Rahmi A.’nın “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. Mahkeme heyeti duruşmayı 6 Şubat tarihine ertelerken, olayın detayları adli sürecin ilerlemesiyle birlikte daha fazla aydınlatılacak.

Kaçakçılar ormanda binlerce litre şarap saklamış!

Sıradaki haber:

Kaçakçılar ormanda binlerce litre şarap saklamış!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.