h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Emekli öğretmenlere özel bir vefa yemeği düzenlendi

Emekli öğretmenlere özel bir vefa yemeği düzenlendi

Çorum'un Alaca ilçesinde bulunan Denizhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda emekli öğretmenler için vefa yemeği düzenlendi. Okul yönetimi ve görevli öğretmenler tarafından düzenlenen etkinlikte eski öğretmenlerle bir araya gelindi. Davetlilere Alaca'nın meşhur kıymalı pidesi ikram edildi. Etkinliğe katılan emekli öğretmenler, düzenleyici ve emeği geçen herkese teşekkür ederek eski güzel günleri hatırladıklarını belirtti.

Çorum’daki Alaca ilçesinde yer alan Denizhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, emekli öğretmenler için bir vefa yemeği düzenledi. Okul yönetimi ve görevli öğretmenler, daha önce okulda çalışmış emekli öğretmenleri davet etti. Etkinlikte, ilçedeki en yaşlı öğretmenlerden biri olan Ethem Zorba da yer aldı. Bir süre sohbet edildikten sonra yemeğe geçildi ve davetlilere Alaca’nın meşhur kıymalı pidesi ikram edildi. Görevdeki öğretmenler, davetlerini kabul ederek okula gelerek bizleri onurlandıran emekli öğretmenlere teşekkür etti. Emekli öğretmenler ise, “Bu organizasyonu düzenleyen Okul Müdürü Mustafa Arklan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu organizasyon, geçmişteki güzel günleri hatırlamamızı sağladı. Mutlu olduk, duygulandık” şeklinde konuştular.

Amik Ovası’nda evler ve ahırlar sular altında kaldı

Sıradaki haber:

Amik Ovası’nda evler ve ahırlar sular altında kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.