h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elektrikli Battaniyeden Çıkan Yangında Bir Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Elektrikli Battaniyeden Çıkan Yangında Bir Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Samsun'da bir evde çıkan elektrikli battaniye yangınında dumandan etkilenen 5 kişiden biri olan 89 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti. Yangın, Atakum ilçesindeki müstakil bir evde meydana geldi. Yangına ev sakinleri müdahale etti ancak dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Maalesef, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun’da Ev Yangınında Dumandan Etkilenen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Samsun’un Atakum ilçesine bağlı Çakırlar Yalı Mahallesi’nde bulunan bir evde, elektrikli battaniyeden çıkan yangında dumandan etkilenen ve hastaneye kaldırılan 5 kişiden biri olan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.

Yangın, 4 gün önce saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Evde bulunan elektrikli battaniyeden çıkan yangına ev sakinleri müdahale ederek söndürmeyi başardılar. Ancak dumandan etkilenen 89 yaşındaki Remziye Bayraktar ile Muzaffer Bayraktar, Aziz Bayraktar, Emriye Bayraktar ve Ayşe Sancak, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ne yazık ki, Remziye Bayraktar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Yazar Canten Kaya, Van’da ilgiyle takip edilen bir söyleşi gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Yazar Canten Kaya, Van’da ilgiyle takip edilen bir söyleşi gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.