h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elektrik akımına maruz kalan bir kişi hayatını kaybetti

Elektrik akımına maruz kalan bir kişi hayatını kaybetti

Hatay'ın Defne ilçesinde meydana gelen olayda, bir kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Çekmece Mahallesi'nde bulunan boş arazide hareketsiz yatan şahsı fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kişinin elektrik çarpması sonucu öldüğünü belirledi. Polis ekipleri, kimlik tespiti için yapılan çalışmalarda ölen kişinin Mahmut Kurt olduğunu belirledi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Hatay’da bir kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’ndeki boş bir arazide meydana geldi. Vatandaşlar, elektrik direğinin yanında hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, şahsın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda hayatını kaybeden kişinin Mahmut Kurt olduğunu tespit etti. Kurt’un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından morga kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir grup hırsız, balkondan girdikleri bir eve değerli eşya bulamayınca, kombi ve televizyonları çalmak suretiyle işlerini tamamladılar.

Sıradaki haber:

Bir grup hırsız, balkondan girdikleri bir eve değerli eşya bulamayınca, kombi ve televizyonları çalmak suretiyle işlerini tamamladılar.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.