h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da yaşlı bir adamın gizemli kayboluşu: 8 yıldır haber alınamıyor

Elazığ’da yaşlı bir adamın gizemli kayboluşu: 8 yıldır haber alınamıyor

Elazığ'da kaybolan 89 yaşındaki Hasan Katırcı hala bulunamadı. 8 yıl önce evden çıkan Katırcı'dan haber alınamadı. Eşi Güllü Katırcı ise yıllarca maniler söyleyerek onu bekledi ancak geçen sene depremden korkup düşerek hayatını kaybetti. Katırcı'nın ailesi ve yetkililer, Hasan Katırcı'nın bulunması için yardım bekliyor.

Elazığ ilinde 8 yıl önce kaybolan 89 yaşındaki Hasan Katırcı hala bulunamadı. Bu gizemli kayboluşun üzerinden yıllar geçmesine rağmen, Katırcı’nın eşi olan 93 yaşındaki Güllü Katırcı’nın da geçtiğimiz sene depremden korkarak yataktan düştüğü ve bir hafta sonra hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

26 Aralık 2016 tarihinde Konakalmaz köyündeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Hasan Katırcı, kent merkezine gidip minibüsle yeniden köye döndü. Ancak köy camisinin yakınlarında inen Hasan Katırcı, bir daha evine dönmedi. Ailesi, Katırcı’dan bir haber alamadığı için durumu jandarmaya ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) bildirdi. AFAD ve jandarma ekipleri, günlerce süren bir arama operasyonu düzenlediği halde herhangi bir sonuca ulaşılamadı. Hasan Katırcı’nın kayboluşunun üzerinden tam 8 yıl geçti. Bu süre zarfında eşi olan Güllü Katırcı, 68 yıllık hayat arkadaşını beklerken maniler söyleyerek yolunu gözledi. Ancak geçtiğimiz yıl yaşanan Kahramanmaraş depreminde korkarak yataktan düşen Güllü Katırcı, bir hafta sonra hastanede yaşamını yitirdi.

Babasının 8 yıl boyunca kayıp olmasının ardından Arefe Yavuz, “Babamı bulmak istiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Annem yıllarca yolunu bekledi ve geçen sene vefat etti. Babam hakkında hiçbir iz bulunmamaktadır” dedi.

Tarımsal ve kırsal kalkınma zirvesi Aziziye’de gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Tarımsal ve kırsal kalkınma zirvesi Aziziye’de gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.