h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elazığ’da Popüler Olan Kişinin Eğlenceli Paylaşımıyla Sosyal Medya Uzay Heyecanına Kapıldı

Elazığ’da Popüler Olan Kişinin Eğlenceli Paylaşımıyla Sosyal Medya Uzay Heyecanına Kapıldı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'na gidecek. Elazığlı bir sosyal medya fenomeni ise bu olayı espri dolu içeriğiyle renklendirdi. Videoları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fenomen, "Gakgonot" yazılı uzay kıyafetiyle tarihî anı mizahla taçlandırdı. Türkiye'nin uzaydaki gururu olduğunu söyleyen fenomen, destek aldı ve milli bir gurur yaşadıklarını belirtti. (60 sözcük)

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Milli Uzay Programı kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’na yönelik insanlı ilk uzay görevine katılmak üzere yola çıktı. Bu olay, bir sosyal medya fenomeni tarafından mizahi bir içerikle renklendirildi ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Elazığlı sosyal medya fenomeni Furkan Polat, Alper Gezeravcı’nın uzaya gönderilme heyecanını kendi özgün mizahıyla süsledi. “Gakgonot” yazılı uzay kıyafeti giyen Polat, izleyicilerini kahkahalara boğdu. Sosyal medyada hızla yayılan video binlerce beğeni ve paylaşım alarak büyük bir ilgi topladı. Türkiye’nin uzaydaki gururunu taçlandıran bu mizahi hikaye, aynı zamanda Elazığlı sosyal medya fenomenini de gündemin zirvesine taşıdı.
Polat, bir röportajda yaptığı içeriği tamamlayarak, “Uzaya gitmek çok güzel bir duygu. Çok heyecanlıyız ve çok mutluyuz. Amerika’dan uzaya gidenlere astronot, Rusya’dan gidenlere kozmonot diyorlar. Ben de Elazığ’dan gittiğim için Gakkonot oldum. Destek çok büyük oldu, yolluk olarak para verenler oldu. Orada dünyaya bakarken yeriz diye orcik veren bile oldu. Oradan buraya gelirken taş isteyen bile oldu. Şimdi her şeyden önce bu bizim için milli bir gurur” ifadelerini kullandı.

İsrail, Gazze’deki mezarlığı kontrol etmek bahanesiyle gerçekte esirleri bulmak için tahrip ettiğini kabul etti

Sıradaki haber:

İsrail, Gazze’deki mezarlığı kontrol etmek bahanesiyle gerçekte esirleri bulmak için tahrip ettiğini kabul etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.